aq-logo
logo_meni

O NAMA

Aqua Premium // Discover Wellness

NAŠA PRIČA
PRIČA SVIH NAS

Vrijeme je da na kratko zastanemo
i posvetimo se svom zdravlju

Ova priča rezultat je našeg četverogodišnjeg proučavanja utjecaja onečišćenja i zagađenja okoliša na kvalitetu zraka, vode i hrane. Zadovoljenje tri primarne čvjekove potrebe za zrakom, vodom i hranom neminovno za sobom donosi i štetnost utjecaja na čovjekovo zdravlje.

Voda koju pijemo iz našeg vodoopskrbnog sustava je zdravstveno ispravna za piće, naše nadležne institucije i stručni kadar odlično obavlja svoj posao. provodeći zakonom propisane mjere dezinfekcije odnosne obrade vode u vodocrpilištima. Svojim radom doprinose i sprečavaju velika onečišćenja vode za piće provodeći zakonom propisane mjere dezinfekcije odnosne obrade vode u vodocrpilištima.

Na žalost nisu uvijek u mogućnosti unaprijed suzbiti svako onečišćenje, pa je tako analizom vode na 48 od 116 vodoopskrbnih lokaliteta u dvije najistočnije županije naše zemlje utvrđena povećana količina arsena, a upravo u tim županijama, usporedbom sa skupnim podacima na području cijele RH, ustanovljen je povećan broj oboljenja od karcinoma mokračnog mjehura, karcinom pluća, povećan broj mrtvorođene djece i povećan broj spontanih pobačaja.

Zrak koji udišemo u našim domovima, na radnim mjestima, u vrtićima i školama, u svim zatvorenim prostorima od dva do pet puta je onečišćeniji od zraka na otvorenom prostoru. Posljedice udisanja onečišćenog zraka kod djece, kao i kod svih ostalih dobnih skupina uzročnici su oboljenja od astme, alergije, karcinoma pluća, moždanog, srčanog udara…

Hrana koju svakodnevno konzumiramo, voće, povrće, meso i riba na žalost ne rijetko sadržava i antibiotike, pesticide, viruse, bakterije, hormone i mnoge druge sastojke koji štetno utjeću na naše zdravlje.

U Hrvatskoj godišnje od karcinoma oboli 21 434 osobe, umire 13 939 odnosno svakoga dan umire 38 osoba. U preživljavanju od karcinoma zaostajemo za razvijenim europskim zemljama, a još više zabrinjava porast smrtnosti od karcinoma- prema podacima HZZJZ – Registar za rak.

Naš je organizam savršen “stroj” koji odlično funkcionira ukoliko brinemo o njemu. Prirodni EKO SUSTAV naše planete ne možemo vratiti u vrijeme kad nije bilo tolikih onečišćenja i zagađenja, ali možemo utjecati na kvalitetu zraka kojeg udišemo, vode koju ćemo popiti, kao i hrane koju ćemo pojesti.

Nakon odlične suradnje sa stručnim osobljem u Nastavnim zavodima za javno zdravstvo pojedinih Županija, s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo-Službom za promicanje zdravlja, proizišla je preporuka o potrebi zaštite zdravlja i prevencije bolesti kroz uvođenje EKO SUSTAVA u naše domove i radna mjesta.

 

Prevencija je najsigurniji put do zdravlja!

Uređaji će zaštititii Vaše zdravlje

Jednostavno
upravljanje

Odluka o Vašem zdravlju treba biti samo Vaša!

OČUVANJE I
ZAŠTITA ZDRAVLJA

'Kreirajte vlastiti EKO SUSTAV
unutar svog doma ili ureda'

Aqua Premium svojim klijentima nudi proizvode namijenjene  očuvanju i zaštiti zdravlja kao i prevenciji mnogih bolesti. Nakon četverogodišnjeg istraživanja o problemu onečišćenja i štetnog utjecaja na zdravlje svih nas, zaključili smo da je potrebno ponuditi rješenje.

U suradnji s našim kineskim partnerom, tvornicom koja u svojem razvojno-istraživačkom centru s timom znanstvenika i inženjera omogućava proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda, razvili smo vlastiti brand proizvoda. Uređaji za pročišćavanje vode, uređaji za pročišćavanje zraka i  uređaj za detoksikaciju voća i povrća imaju funkciju zaštite zdravlja čovjeka. Našim klijentima nudimo mogućnost kreiranja vlastitog eko-sustava unutar svog doma ili radnog mjesta.

Temeljne vrijednosti naše firme jesu znanje, profesionalni zaposlenici, pouzdan poslovni partner i  proizvodi visoke kvalitete.

[MISIJA] Aqua Premium svojim znanjem i proizvodima napravila je iskorak na hrvatskom tržištu i svojim klijentima prenosi važnost korištenja proizvoda. Zaštita zdravlja i usvajanje zdravih stilova života svrha je našeg djelovanja.

[VIZIJA] Širenjem izbora visokokvalitetnih proizvoda u Aqua Premium-u želimo postati vodeći brand na tržištu uređaja za pročišćavanje zraka i vode, uvažavajući istovremeno mišljenja i potrebe naših klijenata.

NAŠI PROIZVODI

H1 Sprayer

Kozmetika
H1 SPRAYER Sprayer – ovlaživanje i zaštita kože h1-03-1 h1-04-1 h1-02-1 h1-01-1 …

Detox Pro

Uređaj za detoksikaciju voća, povrća, žitarica, mesa i ribe od štetnih sastojaka

DETOX PRO UREĐAJ ZA DETOKSIKACIJU VOĆA, POVRĆA, ŽITARICA, MESA I RIBE OD …

Aqua Premium

Uređaj za pročišćavanje vode za piće

H1 AQUA PREMIUM Uređaj za pročišćavanje vode za piće AQUA-PREMIUM_01-1 AQUA-PREMIUM_02-1 AQUA-PREMIUM_naslovna …

H1 Aqua Premium

Pročišćavanje vode za piće i obogaćivanje vode vodikom

H1 AQUA PREMIUM Uređaj za pročišćavanje vode za piće i obogaćivanje vode …

H1 Premium

Boca za obogaćivanje pročišćene vode vodikom

H1 PREMIUM Boca za obogaćivanje pročišćivanje vode vodikom H1-PREMIUM_01 h1_premium_04-1 h1_premium_03-1 h1_premium_02-1 …

H2 Premium

Boca za obogaćivanje pročišćenje vode vodikom

H2 PREMIUM Boca za obogaćivanje pročišćivanje vode vodikom KARAKTERISTIKE PROIZVODA Uklanja slobodne …

Deluxe Air Pro 1

Uređaj za pročišćavanje i ioniziranje zraka

DELUXE AIR PRO 1 Uređaj za pročišćavanje i ioniziranje zraka Deluxe-air-pro-1_01-1 Deluxe-air-pro-1_02-1 …

Deluxe Air Pro 2

Uređaj za pročišćivanje, ioniziranje i ovlaživanje zraka

Nor are the most conscientious compilations of Natural History for the benefit of the young and tender, free from the same heinousness of mistake

Deluxe Air Mini 1

Uređaj za pročišćivanje zraka u automobilu

DELUXE AIR MINI 1 Uređaj za pročišćivanje zraka u automobilu DELUXE-AIR-MINI-1_01-1 DELUXE-AIR-MINI-1_02-1 …

Deluxe Air Mini 2

Uređaj za pročišćavanje zraka u automobilu

DELUXE AIR MINI 2 Uređaj za pročišćivanje zraka u automobilu DELUXE-AIR-MINI-2_01-1 DELUXE-AIR-MINI-2_02-1 …

SAČUVAJTE SVOJE ZDRAVLJE
I ZDRAVLJE VAŠE OBITELJI...

'Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem.'

Naša internetska stranica jedan je od načina na koji Vas želimo upoznati s našim uređajima, ali ne želimo da ovo bude samo katalog koji ćete pročitati i reći:”Svi su oni isti, žele samo prodati…” Naravno da to želimo, ali isključivo kako biste sačuvali svoje zdravlje i zdravlje Vaše obitelji.

O nama | Aqua Premium